SUSHI & MEER UTRECHT

SUSHI & MEER UTRECHT Heerlijke sushi bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1098 beoordelingen
29 nov 2021 om 7:21 Heerlijk! Enige mindere is de temperatuur.. als het iets anders ingepakt zou zijn(?), wellicht dat het dan iets warmer aangekomen zou zijn. Dit neemt niet weg dat alles heerlijk smaakte en ik heb zitten smullen.
26 nov 2021 om 23:42 Degelijke sushi waar we van hebben genoten. Niet per se de creme de la creme, maar op zich goed. De bezorging viel ietwat tegen. De bezorger was een vriendelijke jongeman, maar de doos met sushi leek aardig heen en weer geschud te zijn.
25 nov 2021 om 21:22 De tijd dat ze zouden leveren was wat lang maar het was er eerder dan verwacht! Ik heb er zelfs gratis loempia’s bijgekregen. Top!
24 nov 2021 om 20:35 Bezorging was half uur te laat en kwam vervolgens aan met sushi die doordrenkt was van soja saus (bakjes kapot), deksel van de sushi verpakking was kapot waardoor er allemaal kleine stukjes plastic tussen sushi zat.
6 nov 2021 om 20:49 Duurde veel te lang (+2 uur), loempia’s waren helaas koud. Sushi wel erg goed.
6 nov 2021 om 19:42 De sushi was niet vers en viel uit elkaar. Prijs-kwaliteit verhouding ver ondermaats.
4 nov 2021 om 19:34 De Yakitori was koud! Dit hoort warm, zo wordt het ook verkocht op de site. Bovendien moest ik bijna anderhalf uur wachten op (begin) een donderdagavond. Sushi was verder prima en de hoeveelheid saus ook.
4 nov 2021 om 6:29 Beste sushi ervaring in Utrecht so far! Mega vers en eerder bezorgd dan wat er aangegeven werd!
2 nov 2021 om 23:07 Zoals altijd lekker, dankje !
31 okt 2021 om 21:20 Goede prijs kwaliteit verhouding en bezorgtijd zoals getoond.
29 okt 2021 om 9:39 Heerlijke sushi, altijd snel en goede kwaliteit!
24 okt 2021 om 22:46 Per ongeluk mijn oude adres opgegeven en daar kwamen we pas achter toen de bezorger voor de verkeerde deur stond.. gelukkig heel netjes opgelost door het restaurant. Sushi is heerlijk. Grote porties.